Aktuellt

På denna sida kommer aktuella händelser presenteras. Exempel på detta är; nyheter, erbjudanden om föreläsningar, utbildningar, öppna positioner i vår verksamhet, pressmeddelanden, ny säkerhetsteknik osv.


2012-05-10 Gothia Protection Group expanderar i Norden genom etablering i Finland - GPG öppnar kontor i Helsingfors för att bistå det finska näringslivet med säkerhets- och utredningstjänster. GPG har tidigare samarbetat med lokala underleverantörer och utvecklingen har varit så positiv att GPG nu tagit steget mot en egen etablering.

Gothia Protection Finland har nationell bevakningsauktorisation och kan erbjuda kompletta tjänster inom Risk Management, Utredningstjänster och Särskild bevakning. Nya affärsområden för Finland blir bland annat bakgrundskontroller och immaterialrättsfrågor. GPG blir därmed ett av få bolag med kompletta tjänster och full auktorisation i både Sverige och Finland. Klicka här för mer info.


2011-12-05 Gothia Protection Group inbjuder till Fokusdag i Göteborg kring gäng- och organiserad brottslighet. Den 5:e december på Elite Park Avenue Hotel. Klicka här för mer info.


2012-09-06 Gothia Protection Group inbjuder till intensivkurs i strukturerad riskbedömning. Utbildningen sker i Stockholm den 5:e oktober 2012 på GPGs lokalkontor.Klicka här för mer info.


 

 

Om ni har några frågor om vår verksamhet, tveka inte att kontakta oss per telefon eller skicka ett e-mail till info@gothiaprotection.se.