Partner

AS Solution och Gothia Protection Group täcker alla era behov

( vi ser till att våra kunder är säkra, nöjda och produktiva)

Inom Norden är vår gemensamma kunskapsbank inom säkerhet oöverträffad

Det strategiska partnerskapet mellan AS Solution och Gothia Protection Group garanterar att våra kunder får de absolut bästa säkerhetslösningarna inom de nordiska länderna. Vi har skyddat våra kunder i över tio år med ett spektrum av individuellt anpassade säkerhetslösningar oavsett om våra kunder är lokala med behov inom eller utanför Norden eller har en internationell bas med affärsintressen i Sverige, Norge, Finland och Danmark

Ett brett utbud av säkerhetslösningar

Oavsett säkerhetsbehov så kan AS Solution och Gothia Protection Group möta dessa

-    Person- och livvaktsskydd
-    Platsbevakning
-    Resesäkerhet
-    Evenemangssäkerhet
-    Residenssäkerhet
-    Utredningar

Våra gemensamma resurser gör att du som kund bara behöver vända dig till en leverantör och ändå samtidigt ha tillgång till ett brett sortiment av säkerhetslösningar. Vi kan snabbt anpassa oss efter varje klients individuella behov både inom och utanför Norden eftersom tjänsterna i sin natur är dynamiska.

Nordisk bas och expertis

Även om våra uppdrag spänner över hela världen har vi våra rötter i Skandinavien.

AS Solution grundades i Köpenhamn (Danmark) och har filialer lokalt samt i Nordamerika, Sydamerika, Asien och Afrika. Gothia Protection Group grundades i Göteborg (Sverige) och har kontor där samt i Stockholm, Oslo (Norge) och Helsingfors (Finland).
Vår utomordentliga förståelse för den nordiska kulturen, de lokala språken, samt för hur affärsverksamhet bedrivs i den skandinaviska sfären garanterar att vi kan erbjuda lokala säkerhetstjänster utöver det vanliga.

Licensierade att verka inom Sverige, Norge, Finland och Danmark

AS Solutions och Gothia Protection Group är auktoriserade att utföra säkerhetsoperationer och utredningar, inklusive fast bevakning samt personskydd, inom alla nordiska länder. Så oavsett ert säkerhetsbehov – varhelst inom Sverige, Norge, Finland eller Danmark – kan vi täcka dessa snabbt, effektivt och helt inom ramarna av de förordningar och lagar som gäller.

Ett starkt och respekterat varunamn och utmärkta kundkontakter.

Som ledande säkerhetsleverantör inom Norden ser vi till att vår personal tillhör de mest kompetenta inom sina respektive specialistområden. Vi satsar ständigt på att utveckla den individuella kompetensen hos våra anställda.

Detta gör att våra kunder alltid kan räkna med pålitliga, konsekventa resultat.

Ett globalt nätverk och stark likviditet – allt med en kundfokuserad filosofi som bas.

I en bransch som präglas av generiska lösningar från jättarna och i bästa fall ett täckande av grundläggande basbehov från de mindre företagen har vi valt att gå en annan väg; säkerhetslösningar av högsta kvalité skräddarsydda efter våra kunders företagskultur och personliga preferenser.

Detta är ett synsätt som historiskt tjänat oss och våra kunder väl. AS Solution och Gothia Protection Group har kapaciteten att erbjuda kvalificerade säkerhetstjänster varhelst våra kunder önskar att bege sig. Vår solida likviditet garanterar snabba och konsekventa verkställanden av de uppgifter som krävs – på så sätt kan våra kunder ostört koncentrera sig på sina affärer istället för att behöva oroa sig för huruvida vi kan tillmötesgå deras förväntningar.
br>
Ladda ner PDF